Voor opdrachtgevers

Een divers aanbod aan chauffeurs

Voor iedere opdrachtgever een andere chauffeur! Dat is wat wij denken, met andere woorden? Geen opdracht is voor ons te gek! Graag zelfs! Uitdagingen is waarvoor wij dit doen, de gedachte dat er een opdracht binnen komt, waarbij wij denken ‘huh’, is het gene wat ons blij maakt in de ochtend! Samen met uw belletje hoe goed de chauffeur het deed natuurlijk.

Delivery & more 4 all is op dit moment de enige uitzendbureau die zich focust op het leveren van alle soorten chauffeurs. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van de volgende chauffeurs:

  • Chauffeur(s) rijbewijs B
  • Chauffeur(s) rijbewijs BE
  • Chauffeur(s) rijbewijs C
  • Chauffeur(s) rijbewijs CE

Wij vinden niks te gek! En werken graag met u naar de top, zolang u de wagen klaar heeft staan hebben wij de perfecte chauffeur!

Ons aanbod

Chauffeur rijbewijs B

Hiermee mag je met de bussen rijden, maar niet met vrachtwagens

Chauffeur rijbewijs BE

Hiermee mag je met verlengde bussen rijden

Chauffeur rijbewijs C

Hiermee mag je met de kleine vrachtwagens rijden

Chauffeur rijbewijs CE

Hiermee mag je met de grote vrachtwagens rijden

Waarom Delivery & More 4 All?

Delivery & more 4 all, het uitzendbureau dat uw wensen vooropzet. Het bedrijf dat uw eisen volgt, uw wensen vervult en u altijd op de hoogte houdt. Zonder u hebben wij geen opdrachten, zonder u hebben wij dus geen uitzendbureau. Het gene wat wij willen is u minder last geven doormiddel van bepaalde werkzaamheden van uw schouders af te halen. Bijvoorbeeld door het werven van een chauffeur. Wist u dat u zelfs op het moment dat u de chauffeur een goede chauffeur vindt, u ook de chauffeur bij ons kunt inhuren? Het enige wat u dan doet, is uw opdrachten binnen halen en uw vrachtwagen ter beschikking stellen! Hoe makkelijk is dat, dit betekent dat u nooit meer last heeft van zieke chauffeurs, chauffeurs die niet meer willen, chauffeurs die u bellen voor een voorschot of voor kleine problemen. Dit allemaal neemt Delivery & more 4 all over van u! Voelt u uw schouders al wat lichter worden? Neem dan snel contact met ons op!

Genoeg gepraat, zullen we samen gaan werken?