Vacature vrachtwagen chauffeur Brabant

Bent u op zoek naar een uitdagende baan in Brabant waarbij geen dag hetzelfde is? Veel vrachtwagenchauffeurs zijn op zoek naar een baan met net iets meer uitdaging en variatie. Een baan waar geen opdracht te gek is. Lijkt u dit ook wat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Ons uitzendbureau Delivery & more 4 all, heeft vrijwel altijd een vacature vrachtwagenchauffeur in Brabant. Woont u in de omgeving van Brabant, heeft u een passie voor de vrachtwagen én bent u op zoek naar meer uitdaging en variatie? Dan zoeken wij u! Neem meteen contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085-06 056 77

Ons aanbod

Uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs in Brabant

Wij bieden verschillende vacatures aan in de omgeving Brabant. Ook voor andere plaatsen kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij ook een transport uitzendbureau in Rotterdam. Bij ons uitzendbureau voor chauffeurs kunt u rekenen op een fijne baan, met uitdaging, variatie en doorgroeimogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld op onze kosten uw C en CE rijbewijs halen!

Offerte aanvragen
Vacature vrachtwagenchauffeur Brabant

Wat wij u aanbieden bij onze vacature vrachtwagenchauffeur Brabant

Ons bedrijf, Delivery & more 4 all, is een uitzendbureau voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een chauffeur. Onze opdrachtgevers kunnen op zoek zijn naar een vrachtwagenchauffeur voor langere tijd, of voor één opdracht. Dit maakt het werk voor onze chauffeurs uitdagend en variërend. U weet nooit van te voren wat voor soort opdracht u volgende week krijgt.

De belangen van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Wij zorgen er voor dat u op tijd weet waar u aan toe bent. Daarnaast bieden wij u de ondersteuning die u nodig heeft. Bent u geïnteresseerd in een vacature als vrachtwagenchauffeur in Brabant, maar heeft u nog geen C of CE rijbewijs? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij zorgen er namelijk regelmatig voor dat onze chauffeurs hun C en CE rijbewijs halen. Geheel op onze kosten!

Bekijk vacatures

Wat wij vragen

Wij als uitzendbureau doen ons uiterste best om het onze chauffeurs zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dat geldt ook voor u. Bent u geïnteresseerd in een vacature voor vrachtwagenchauffeur in Brabant en voldoet u aan onderstaande eisen? Dan bent u bij ons meer dan welkom! Bel ons vandaag nog op 085-06 056 77

  • Leergierig zijn
  • In bezit zijn van rijbewijs B (minimaal 1,5 jaar)
  • Een ervaring van minimaal 6 maanden op een bestelbus
  • Leeftijd van minimaal 18 jaar (Voor het C rijbewijs)
  • Leeftijd van minimaal 21 jaar (Voor het CE rijbewijs)
  • Het hebben van eigen vervoer
Neem contact op