Uitzendbureau voor chauffeurs

Heeft uw bedrijf het momenteel extra druk en kunt u wel een extra chauffeur gebruiken? Veel bedrijven komen een chauffeur te kort. Dit kan bijvoorbeeld komen door de drukte van het seizoen, of door het verlof van een medewerker. Herkent u dit probleem? Gelukkig bieden wij een snelle en goedkope oplossing. Ons uitzendbureau in chauffeurs biedt u zowel chauffeurs met rijbewijs B en BE, als C en CE. Of de klus nou eenmalig, tijdelijk of voor langere periode is, de chauffeurs van Delivery & more 4 all, staan voor u klaar! Neem direct contact met ons op om te kijken wat wij u kunnen bieden.

Ons aanbod

Hoe ons uitzendbureau voor chauffeurs werkt

Er zijn verschillende bedrijven die zo nu en dan een extra kracht nodig hebben. Een bedrijf heeft het extra druk, of medewerkers zijn tijdelijk niet beschikbaar door verlof, ziekte, vakantie en noem het maar op. Een vaste chauffeur in dienst nemen is vaak duur en een heel gedoe. Wilt u sneller en goedkoper uw probleem oplossen? Neem contact op met ons uitzendbureau voor chauffeurs. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u de juiste chauffeur(s) te vinden. Wij houden van uitdaging en geen klus is ons te gek!

U kunt een keuze maken van hoeveel chauffeurs u gebruik wilt maken. Ook kunt u kiezen hoe lang u hier gebruik van wilt maken. Is het een enkele klus of heeft u er meerdere? Of wilt u misschien voor langere tijd gebruik maken van onze chauffeurs? Alles is bij ons mogelijk. U vraagt, wij regelen!

Wilt u graag gebruik maken van ons uitzendbureau in chauffeurs? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085-06 056 77.

Neem contact op
Uitzendbureau chauffeurs

Werken bij Delivery & more 4 all

Bent u enthousiast over Delivery & more 4 all? Houdt u van uitdaging, variatie en heeft u een passie voor vrachtwagens? Bent u ouder dan 18 jaar, heeft u een autorijbewijs en ervaring in het rijden van een bestelbusje? Dan bent u degene die wij zoeken! Ons uitzendbureau is altijd op zoek naar medewerkers vol met passie die houden van uitdaging. Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan bijvoorbeeld de vacature vrachtwagenchauffeur Brabant of de overige vacatures. Ons transport uitzendbureau in Rotterdam zoekt regelmatig naar medewerkers, dus stuur ons gerust je sollicitatie!

Bent u geïnteresseerd in een baan als vrachtwagenchauffeur, maar heeft u geen C of CE rijbewijs? Geen zorgen! Bij ons is het mogelijk om uw C en CE rijbewijs te halen. Geheel gratis! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacatures