Transport uitzendbureau Rotterdam

Bent u op zoek naar een tijdelijke vrachtwagenchauffeur? Dan kunnen wij u als transport uitzendbureau in Rotterdam helpen. Veel bedrijven hebben zo nu en dan een klus, waarbij ze een vrachtwagenchauffeur nodig hebben. Om dan een vrachtwagenchauffeur in dienst te nemen, is wat overdreven. Wilt u niet onnodig veel geld uitgeven aan een klus waarbij u een vrachtwagenchauffeur nodig heeft? Dan bent u bij ons transport uitzendbureau in Rotterdam – Delivery & more 4 all – aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid team van passievolle vrachtwagenchauffeurs, die geen klus te gek vinden. Wij houden wel van een uitdaging! Kijk wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op!

Ons aanbod

Waarom Delivery & more 4 all?

Delivery & more 4 all is een geheel uniek uitzendbureau voor chauffeurs. Op dit moment zijn wij namelijk de enige die alle soorten chauffeurs biedt. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Daarnaast vinden wij de belangen van onze werknemers erg belangrijk. Wij zorgen er als transport uitzendbureau in Rotterdam voor dat zowel u als onze medewerkers geheel tevreden zijn.

Offerte aanvragen
Transport uitzendbureau Rotterdam

De chauffeurs van ons transport uitzendbureau in Rotterdam

Als transport uitzendbureau in Rotterdam zijn we gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten chauffeurs;

  • Chauffeur(s) rijbewijs BE
  • Chauffeur(s) rijbewijs B
  • Chauffeur(s) rijbewijs CE
  • Chauffeur(s) rijbewijs C

Voor elke klus is er bij ons dus een geschikte chauffeur. Hoe groot of klein deze klus ook mag zijn. Wij zorgen er voor dat élke klus uitstekend wordt uitgevoerd.

Bel ons

Hoe ons uitzendbureau werkt

Wij bieden u als transport uitzendbureau in Rotterdam verschillende soorten diensten aan. Daarin bent u volledig vrij. Zo bieden wij een enkele klus aan, meerdere klussen, of een chauffeur voor langere tijd. Dit laatste is handig wanneer een van uw medewerkers bijvoorbeeld met verlof is. Het maakt ons niet uit waarom, of voor hoelang u een extra kracht nodig heeft. Wij helpen u uit de brand.

Ook maakt het voor ons niet uit hoeveel chauffeurs u nodig heeft. Hierin zijn alle combinaties mogelijk. Of u nou 10 chauffeurs met rijbewijs C nodig heeft, 1 met rijbewijs B, of een combinatie hierin. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons gerust op 085-06 056 77.

Neem contact op

Vacatures bij Delivery & more 4 all

Ons uitzendbureau voor chauffeurs is altijd op zoek naar nieuwe vrachtwagenchauffeurs die passie hebben voor vrachtwagens en zoeken naar ene uitdagende en variërende baan. Bent u op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur? Bekijk bijvoorbeeld een vacature vrachtwagenchauffeur Brabant of andere vacatures. Weet u niet precies welke vacature het beste bij u past? Ook dan helpen wij graag. Vul ons contact formulier in of bel ons op 085-06 056 77.

Bekijk vacatures