Wat wij doen

Uitzendbureau voor het leveren van chauffeurs

Delivery & more 4 all is op dit moment het enige uitzendbureau dat zich focust op het leveren van alle soorten chauffeurs. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van de volgende chauffeurs:

  • Chauffeur(s) rijbewijs B
  • Chauffeur(s) rijbewijs BE
  • Chauffeur(s) rijbewijs C
  • Chauffeur(s) rijbewijs CE

Delivery & more 4 all levert chauffeurs als diensten en zend even als chauffeurs uit.

Dit betekend dat zowel de chauffeur bij ons in dienst kan blijven voor een langere tijd, maar tevens dat wij uw vacature ook kunnen opvullen doormiddel van het uitzenden

Wat maakt ons anders dan de rest?

Wij proberen uw eisen te vervullen, dit door middel van het luisteren naar uw plan en met u mee te denken. Wij proberen niet zomaar een chauffeur bij u te plaatsen, wij proberen de JUISTE match te vinden. Ons doel is om uw bedrijf DE beste chauffeur te bieden in uw categorie. Niet alleen een chauffeur, maar een collega. Wij steken veel tijd en energie in het vinden van de juiste match, waardoor op een korte termijn de juiste match gemaakt wordt.

Een echte match heeft een vervolg, dus na de eerste proef dag merken we als het een echte match is. Daarna zullen wij samen, de keuze maken hoe het vervolg gaat lopen. Wij hebben natuurlijk meerde mogelijkheden. De juiste keuze maken wij samen! Uw eisen onze chauffeurs!

Chauffeur rijbewijs B

Hiermee mag je met de bussen rijden, maar niet met vrachtwagens

Chauffeur rijbewijs BE

Hiermee mag je met verlengde bussen rijden

Chauffeur rijbewijs C

Hiermee mag je met de kleine vrachtwagens rijden

Chauffeur rijbewijs CE

Hiermee mag je met de grote vrachtwagens rijden

Waarom Delivery & More 4 All?

Delivery & more 4 all, het uitzendbureau dat uw wensen vooropzet. Het bedrijf dat uw eisen volgt, uw wensen vervult en u altijd op de hoogte houdt. Zonder u hebben wij geen opdrachten, zonder u hebben wij dus geen uitzendbureau. Het gene wat wij willen is u minder last geven doormiddel van bepaalde werkzaamheden van uw schouders af te halen. Bijvoorbeeld door het werven van een chauffeur. Wist u dat u zelfs op het moment dat u de chauffeur een goede chauffeur vindt, u ook de chauffeur bij ons kunt inhuren? Het enige wat u dan doet, is uw opdrachten binnen halen en uw vrachtwagen ter beschikking stellen! Hoe makkelijk is dat, dit betekent dat u nooit meer last heeft van zieke chauffeurs, chauffeurs die niet meer willen, chauffeurs die u bellen voor een voorschot of voor kleine problemen. Dit allemaal neemt Delivery & more 4 all over van u! Voelt u uw schouders al wat lichter worden? Neem dan snel contact met ons op!

Genoeg gepraat, zullen we samen gaan werken?